Discount

Poți comanda produsele online , fara reducere, accesând link-ul „ADAUGA IN COS”, aflat pe pagina fiecărui produs. La accesarea acestui link, te rog să alegi opțiunea „DA” pentru a face comandă la recomandarea distribuitorului nostru Florica Iacata (400-000-135-854).

Devino Client Preferential Forever!

Contacteaza-ne la 0755 122 441, pe mail sau prin formularul de contact si iti vom da un link prin care iti creezi  , in doar doua minute un cont de disccount ce iti va oferi urmatoarele beneficii suplimentare:

  1. Vei avea o reducere de 5% oferita de companie la cumpararea produselor tale preferate Forever Living, inca de la prima comanda.
  2. Înscrierea și crearea contului sunt gratuite și cu ajutorul lor vei putea face comenzi periodice ori de câte ori vei avea nevoie.
  3. Vei primi un cod personal ce-ti va permite sa achizitionezi aceste produse cu discount  din depozitele Forever Living din tara, fara sa mai platesti curier sau sa astepti sa primesti produsele comandate.
  4. Coletele se expediaza prin curier rapid, la un cost de expeditie de doar 10 lei pentru coletele trimise in Bucuresti si Ilfov si de 15 lei pentru celelalte judete, indiferent de kilometri suplimentari sau greutatea coletului.
  5. Plata  comenzilor se poate face ramburs, cu cardul la curier, online sau prin transfer bancar.
  6. Poti ca atunci cand esti in vacanta sa achizitionezi produse cu discount, de la depozitele Forever din cele peste 160 de tari in care compania este prezenta.
  7. Ai  acces la toate reducerile si ofertele speciale promovate de compania Forever.
  8. Poti cere, in baza codului tau,  recomandari de utilizare de la  medicul consultant al companiei.
  9. Poti ajunge la 35% discount prin achizitia pachetului promotional Start Your Journey Pack si sa acesezi planul de afacere si de compensatii pe care Forever il pune la dispozitia tuturor clientilor preferentiali care vor sa devina Busines Owners

Incepand cu data de 01.06.2020 compania Forever Living Products a hotarat ca reducerea de 5 % la pretul produselor sa fie acordata doar in baza unei cereri, trimisa pe email office@produse-forever.ro, pe tel. 0755 122 441 sau completand formularul de contact din acest site! Daca vrei sa obtii orice alte informatii suplimentare legate de crearea unui cont de reducere, sau despre orice alt subiect legat de Forever si produsele Forever contactati-nela numarul de telefon 0755 122 441 sau lasati un mesaj in formularul de contact si va vom contacta noi in cel mult 24 de ore.